Vaste Hengels

Vaste Hengels

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Vaste Hengels

Als u een hengel zoekt dan is het zeker de moeite waard langs te komen en de nieuwe modellen bij ons te bekijken van o.a.  Preston en Albatros. Alle andere merken zoals o.a. Arca, Spro, Shimano, Browning leveren wij tegen scherpe prijzen op bestelling. En exclusief leveren wij op bestelling ook de vaste hengels van Tri-Cast uit Engeland, deze hengels zijn het allerbeste wat er te koop is.
Wij hebben bewust voor de bovenstaande merken gekozen, omdat zij niet alleen de kwaliteit leveren die wij willen, maar ook omdat het stuk voor stuk firma's zijn die service en garantie hoog in het vaandel hebben staan.
En helaas weten wij dat dat vaak niet het geval is bij leveranciers van (dure) vaste hengels.

 

 

Preston Innovations vaste hengels

De Preston hengels behoren tot de absolute top en de prijs- kwaliteitverhouding is perfect. 

De uitgekiende modellen in verschillende uitvoeringen en lengten zorgen er voor dat er voor iedereen een geschikte Preeston is te vinden. Ben je een mooi weer visser of een top wedstrijdvisser, voor iedere visser is er een passende Preston hengel te vinden, wij helpen en adviseren je daar graag bij.

Preston CXR.jpg

Wedstrijd Rene.jpg