Kunstvliegen

Kunstvliegen

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar onze actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Traditional Snoekstreamers - Pikeflies

Onze collectie snoekstreamers kent zijn gelijke niet. Natuurlijke kleuren of juist bonte fluor creaties, jij mag het zeggen. De streamers worden door zeer ervaren vliegbinders zeer precies en stevig gebonden, zodat ze niet na de vangst van een snoekje uit elkaar vallen. We hebben een serie in Bucktail/Hackle, Bucktail/Zonker, Kunststof Fiber en Popper modellen. Veel streamers zijn behalve op de vliegenhengel (streamerhengel) ook met een lichte spinhengel te vissen.

Prijs v.a. 5.95

Wij verkopen ook alle losse materialen om zelf streamers te maken.

Streamers.jpg

 

Vliegendozen

Natuurlijk moet je een degelijke en functionele vliegendoos hebben om al die mooie vliegen in op te bergen. Wij hebben een grote sortering van o.a. Orvis.

Ronald Pop Snoek.jpg 

Het kan geen toeval meer zijn, want weer ving Ronald Pop een dikke poldersnoek aan de streamer. Behalve dat hij schitterende streamers bindt weet hij er ook veel en grote snoek mee te vangen. Ronald's streamers zijn bij ons te koop.

Streamers Mirror Image.jpg 

Een collectie Mirror Image Streamers van Ronald. Met de oranje gekleurde, door ons eerbiedig de Maxima streamer genoemd, heeft Ronald de bovenstaande snoek gevangen.

 

 

 

Logo Orvis2.gif

Vliegendoos Wheatley.jpg 

Kunstvliegen

Kunstvliegen hebben wij te kust en te keur. Of het nu om kunstvliegen voor de Nederlandse visserij gaat of om forel, zalm of wat voor vis dan ook in verre landen, wij hebben er de juiste vliegen voor. Op deze pagina staan een aantal bekende droge vliegen, nimfen en streamers, ben je op zoek naar een speciaal model of zo, stuur ons dan gerust een email.

Behalve onze eigen Traditional vliegen verkopen wij ook vliegen van AB Fly (Alain Bartholémy), Marc Petitjean, Otto Beck en Umpqua. Alle vier zijn zij expert in het vliegbinden en zij hebben ieder een specialiteit van eendenkont vliegen tot aan de meest exotische zoutwater patronen. Alain bindt ook een speciale serie voor het Oostvoornse Meer en dat zijn stuk voor stuk vangers van de bovenste plank. Kom ze maar eens bekijken en ga er maar eens mee vissen. Vangen kan dan bijna niet uitblijven!

Kunstvliegen1.jpg 

vliegen.jpg 

Kunstvliegen.jpg
 

Traditional USA Quality Vliegen Nimf en Droog 1 stuks 1.50
10 stuks 12.50 - 50 stuks 55.00 - 100 stuks 95.00

Traditional USA Quality Vliegen C.D.C. (eendenkont) 1 stuks 1.95
10 stuks 17.50 - 50 stuks 75.00

 

Vliegendoos Global.jpg 

Schitterende luxe dozen uit hardhout, handgemaakt in Nieuw-Zeeland. Superkwaliteit, leverbaar in Large, Medium en Small.