Fabrieks Karperhengels

Fabrieks Karperhengels

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Niet iedere karpervisser is op zoek naar een handgemaakte Traditional hengel. (Jammer voor ons maar waar...) 

Meestal omdat men een "gelegenheids visser" is en de sport een tikje minder serieus neemt als de echte "cracks" of omdat men het geld er nog niet aan kan uitgeven. 
Voor deze vissers hebben wij altijd een aantal betaalbare en goede fabriekshengels in huis.
Toch willen wij je eerst nog eens wijzen op onze eigen Magnificent Rod Company serie, want wij zijn van mening dat de keus ook voor de economische beurs redelijk eenvoudig is.
Magnificent Rod Company karperhengels, exclusief door Ton Temming gebouwd en / of ontworpen. Deze hengels worden soberder afgewerkt dan de Traditional hengels maar steken kwalitatief met kop en schouder boven de rest uit, zeker gezien hun prijs.
Dit is economisch geprijsde topkwaliteit !

Traditional Hengelsport Utrecht dealer van Sportex hengels

Sportex Hengels Logo.jpg

Wij zijn per 1 Januari 2019 dealer geworden van Sportex hengels. Dit oerdegelijke Duitse merk leverden wij al toen Traditional Hengelsport Utrecht in 1982 opende en daarom is het een bijzonder moment dat de Sportex hengels weer door ons geleverd gaan worden. Één van de voordelen om bij Traditional Hengelsport Utrecht een Sportex hengel te kopen is, dat je bij ons terecht kan voor je reparatie die bij ons in eigen hengelbouw atelier wordt uitgevoerd. Wil je al eerder een hengel kopen of zien? Laat het ons weten en wij zorgen dat de Sportex hengel snel bij ons te bekijken is. Ons assortiment zal straks bestaan uit Sportex karperhengels, Sportex roofvishengels en Sportex feederhengels. Op bestelling kunnen wij ook de Sportex zeehengels en Sportex meervalhengels leveren.Ook voor het restaureren van oude Sportex hengels kan je contact opnemen met hengelbouwer Ton Temming eigenaar van Traditional Hengelsport in Utrecht info@traditional.nl 

De Sportex karperhengels modellen die wij voeren zijn o.a. Sportex hengels Morion ST, Sportex hengels Competition Carp, Sportex hengels Xclusive Float NT. Zoek je een andere Sportex hengel, dan kunnen wij die gewoon leveren.

Traditional Hengelsport Utrecht dealer van The Force hengels

 The Force Logo op hengel a.jpg 

The Force Exclusive en X-Lite karperhengels bestaan uit een serie van drie modellen de lengte is 12ft. - 3.65. en de testcurves zijn: 2.50lbs., 2.75 lbs. en 3.00 lbs. Deze hengels zijn uitstekend afgewerkt en de blanks en de overige materialen zou je op veel duurdere hengels verwachten. Dit zijn hengels waar je jaren plezier aan kan beleven. De prijs van de Exclusive serie is 99.00 en de Exclusive serie begint bij 119.00. Bij aankoop van twee hengels of meer ontvang je 10% korting.

The Force Exclusive serie

*Carbon blank met kleine diameter *Achterdeel 32 ton carbon *Topdeel 40 ton carbon *6 Stuks SS Sic ringen incl. topoog *Startring diameter 40mm. *DPS reelhouder maat 18 *AVA rubber anti-slip op achterdeel *Gevoelig en een perfecte balans *incl. foedraal

The Force Exclusive a.jpg

The Force X-Lite serie

*Ultradunne carbon blank *Achterdeel 36 ton versterkt met carbon kruiswikkeling *Topdeel van High Modulus carbon *6 Originele Fuji Alconite ringen incl. topoog *Startring diameter 40mm. *Originele Fuji DPS reelhouder maat 18 *AVA rubber anti-slip op achterdeel *Uitstekende werp- en drilleigenschappen *incl. foedraal

Traditional Hengelsport Utrecht dealer van Magnificent hengels

Magnificent Carp1.jpg

Natuurlijk hebben wij in de winkel veel meer soorten karperhengels. De schitterende Sportex karperhengels, maar ook de voordelige karperhengels van o.a.Lion Sports, Quantum, Daiwa, JRC, Mitchell en Prologic. 

Magnificent Rod Company karperhengels

Deze karperhengels zijn exclusief door Ton Temming gebouwd en/of ontworpen. In tegenstelling tot Ton's Traditional hengels worden de Magnificent hengels niet op bestelling gebouwd of afwijkend afgebouwd. Ze worden soberder afgewerkt dan de Traditional hengels maar steken kwalitatief met kop en schouder boven andere fabriekshengels uit, zeker gezien hun prijs. Dit is economisch geprijsde topkwaliteit! Met kurken greep of foam greep, afgewerkt met r.v.s. afdekplaatje of tegen meerprijs een r.v.s. cone met knop. Sic geleideringen, Fuji reelhouder. Momenteel is er een matzwarte tienvoeter KM Carbon Carp in onwikkeling met een testcurve van 2.75-3.00  lbs. Het prototype staat in de winkel en kan al besteld worden. Introductieprijs: 299.00.

Magnificent Rod Company K.M. Utopia 

Het model K.M. Utopia heeft een donkerrode kleur met diepzwarte wikkelingen en een pen/oversteeksluiting, New Style Sic ringen en Fuji Sic topoog. Leverbaar in 3.65m. testcurve 2.50-2.75 lbs. en in 2.75 - 3.00 lbs. Prijs 350.00.

Magnificent Rod Company K.M. Carbon Carp 

Het model K.M. Carbon Carp heeft een antraciet carbon kleur met donkerrode wikkelingen en een oversteeksluiting, afstaande Sic ringen en Sic topoog. Leverbaar in 3.65m. testcurve 2.50 - 2.75 lbs. en in 2.75 - 3.00 lbs. Prijs 269.00. Momenteel is er een matzwarte tienvoeter KM Carbon Carp in onwikkeling met een testcurve van 2.75-3.00  lbs. Het prototype staat in de winkel en kan al besteld worden. Introductieprijs: 299.00.

Magnificent Rod Company.jpg

Het onderstaande budget model van € 199,50 is uitverkocht. Informeer wanneer deze weer in voorraad zijn.

Magnificent.jpg