Ultralicht kunstaas

Ultralicht kunstaas

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-outlet.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-outlet.nl/fabrikant/11/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele  situatie.

Traditional Twinspin

uitverkocht

Twinspin.jpg

Twinspin vangst.jpgTraditional Ultralichte Spinners

Deze Traditional Ultralichte Spinners zijn door Ton Temming ontworpen en door hem getest. Zij hebben zich in de praktijk bewezen als uitstekende vangers voor baars en snoek..
Tandemspinner lengte 8cm., gewicht 3gr. met een bledje 18mm. en 25mm. of 7cm., gewicht 2,5 gr. met een bledje 15mm. en 20mm..
Enkele spinner lengte 6cm., gewicht 2gr. met bledje 25mm. Met originele Gamakatsu enkele haak. Traditional ultralichte spinnersA.jpg

Traditional Minor plugs

uitverkocht 

 Traditional Minor plug.jpg

Traditional Mini Spinnerbaits

uitverkocht


Spinnerbaits.jpg

Relax Shads Logo.JPG

Relax Kopyto Shads

uitverkocht

Deze amerikaanse shads hebben een geweldige actie en zijn leverbaar in diverse maten. Vanaf 2.5cm. en 5 cm. voor het ultralichte vissen en in 7.5cm. en 10cm. Hieronder zie je de kleuren van de 2.5cm. en 5cm. uitvoering.

Kleuren Relax Kopyto 2.5cm.

Relax Kopyto 1inch.jpgKleuren van de Relax Kopyto 5cm.

Relax Kopyto 2inch.jpgRelax Shads2.jpg

Pezon et Michel spinners

Pezon et Michel Spinners.jpg 

Deze ultralichte spinners van de franse firma Pezon and Michel draaien als een tolletje en zijn ideaal voor het ultralichte vissen in ondiep water. Bij het aanraken van het water begint de spinner al te draaien. Uitgevoerd met een opvallende vlieg op de vlijmscherpe dreg.

Rooster spinners 

Rooster Tail.jpg

Ultralichte spinnertjes in drie bladmaten en in drie kleuren. Speciaal voor Nederland met een enkele haak. Deze spinnertjes draaien als een tolletje en kunnen net onder de oppervlakte in het ondiepste water worden gevist. Door de veren op de haak pakt de enkele haak nauwelijks vuil. Leverbaar in goud of zilver en in de volgende maten:  bled 20mm./totaal 45mm. 1.6gr. - bled 24mm./totaal 50mm. 2.5gr. - bled 27mm./totaal 55mm. 3.5gr.

Rooster Spinnerbaits

uitverkocht

Rooster Tail  SpinnerbaitsA.jpg

Ultralichte spinnerbaits die weinig of geen vuil pakken door de pluim op de haak en omdat de haak omhoog gericht staat. Deze spinnerbaits kan je dodelijk langzaam door vuil heen vissen terwijl het bledje constant blijft fladderen en daardoor zijn vangkracht blijft behouden. De grootste en de middelmaat hebben een dubbele haak en het kleinste model een enkele haak. Leverbaar in zilver en in de volgende maten: bled 24mm./totaal 55mm. 3.0gr. - bled 27mm./totaal 65mm. 4.0gr. - bled 30mm./totaal 70mm. 6.5gr.

Super Perch plugjes

uitverkocht

Wij hebben van verschillende fabrikanten ultralichte plugjes in voorraad. De Super Perch plugjes hebben een gewldige actie en vangen natuurlijk niet alleen baars, maar ook snoek. Leverbaar in vier goed vangende kleuren. De Super Perch is drijvend. Lengte 5.cm. Gewicht 2gr. Duikdiepte 35 cm. tot 55cm. Slepend 70cm.Super Trout1.jpgUltralichte Inox Spinstang

uitverkocht en inmiddels vervangen door handgemaakte Traditional spinstang

Inox Spinstang.jpg 

Superdunne franse spinstangetjes voor het ultralichte vissen met u.l. spinners en mini spinnerbaits.
Voorzien van franse wartel en speld, 3 stuks per verpakking.

Van dezelfde fabrikant hebben wij nu ook ultralichte, korte lepel- plugdraadjes van Multiflex Sevenstrand, lengte 12 cm..
Deze draadjes zijn voorzien van franse wartel en speld, 3 stuks per verpakking.

 

Onze collectie ultralicht kunstaas groeit gestaag en bestaat nu uit onze eigen Traditional Spinners, Traditional Mini Spinnerbaits, Traditional lepels, Traditional Minor plugjes, De Pelikaan en Luxor lepels, Zenga parelmoer lepels.

Wij importeren de Pezon et Michel en Rooster Tail spinners met vlieg en diverse modellen ultralichte mini plugjes in diverse kleuren.
Onze collectie ultralicht kunstaas wordt steeds verder uitgebreid, informeer voor het actuele assortiment bij ons in de winkel.

 

Traditional Mini Spinners.jpg 

De Traditional Mini Spinners zijn ook door Ton Temming ontworpen en zijn volop door hem getest. Ze hebben zich in de praktijk bewezen en er zijn veel snoekjes en baarzen op gesneuveld.
Tandemspinner lengte 10cm. met een bledje 10mm. en 15mm.
Enkele spinner lengte 5 cm. met bledje 10mm. of met 15mm.
Kleuren: Black/Nickel, Silver, Silver/Gold.
Alle bledjes zijn speciaal behandeld en behouden hun glans.
Op zeer zonnige dagen kunnen zilveren bledjes teveel reflectie geven, dan zijn de Black/Nickel bledjes ideaal. Ze geven door hun glans nog steeds reflectie en dat is in helder water ook een uitkomst. 

Traditional I ultralichte lepels

Ultralichte lepels zwart achter1.jpg 

Als je op zoek bent naar de ideale polderlepel dan moet je zeker eens naar de Traditional I serie kijken. Het is een retromodel uit de jaren zeventig, maar dan met een nieuwe roodkoperen finish met schubbenpatroon. De verleidelijke waggelende actie is voor iedere rover onweerstaanbaar.
De lepeltjes zijn uitgevoerd met originele ultralichte VMC dreggen, VMC splitringen, USA wartel.
De genoemde maten zijn alleen voor het bledje, dus de wartel en dreg niet meegerekend.
Maten: 48mm. / 3gr.  - 57mm. / 4gr. - 66mm. /6 gr. 82mm. / 9gr. Prijs 4.95 p.st. Speciale aanbieding 6 stuks voor slechts 24.95

 Traditional II ultralichte lepels

Ultralichte lepels zwart achter4.jpg 

Deze Traditional II serieomvat drie maten die hier op ware grootte zijn afgebeeld. De lepeltjes hebben een trage breeduitslaande waggelende actie en gaan als je snel draait dieper door de opstaande achterkant (spoilers). Bij het binnenvissen is het schubbenpatroon naar onderen gericht om extra attentie op te wekken bij de snoek. Door de afwijkende actie zijn deze lepels een killer op drukbevist water. Uitgevoerd in zilver met hamerslag schubpatroon, VMC ultralichte dreg, VMC splitringen en USA wartel.
Maten: 32mm. / 2.5gr. - 36mm./ 3.5gr. - 46mm./ 5.5gr. Prijs 4.95 p.st. Speciale aanbieding 6 stuks voor slechts 24.95

                             

Traditional Knicky ultralichte lepels

Knicky.jpg 

De Knicky ultralichte lepels zijn er in drie maten en hebben een trage breeduitslaande actie. Het ultradunne blad heeft een diagonale knik zodat de lepel bij het minste of geringste naar links of rechts uitslaat en altijd zijn schommelactie blijft behouden. Uitgevoerd met een lichtgewicht VMC dreg, leverbaar in zilver. Maten: 50mm. / 3gr. - 60mm. / 4,5gr. - 65mm. / 6gr. Prijs 4.95 p.st. Speciale aanbieding 6 stuks voor slechts 24.95

De Pelikaan ultralichte lepels

Pelikaan Lepels.jpg

De actie van De Pelikaan lepeltjes lijkt nog het meeste op de Pako PS.
Maten Ultralichte serie: 6cm. / 3gr. - 7cm. / 5gr. - 8cm ./ 7gr. Voorzien van ultralichte VMC dreg. Prijs 4.95 p.st. Speciale aanbieding 6 stuks voor slechts 24.95 

De Pelikaan lepels zijn er nu ook in een dikkere bladmaat voor de zwaardere hengels. Maten Lichte serie; 8cm. / 9gr. - 9.5cm / 12 gr. - 11.5cm. / 18gr. Voorzien van Gamakatsu dreg. Prijs 5.95 p.st. Speciale aanbieding 6 stuks voor slechts 32.95

Pelikaan Lepels2.jpg 

Tijdens het fieldtesten van de Pelikaan lepeltjes heeft Ton inmiddels een groot aantal snoeken en baarsjes gevangen.
De snoek op de foto werd gevangen aan de 3 grams lepel op het prototype 2-grams ultralichte Pelikaan hengeltje met 0.14mm. nylon. Inmiddels hebben wij na een jaar van grondig testen de productie gestart van een serie van drie ultralichte hengeltjes onder de naam de Pelikaan, dit ter ere aan de vermaarde groothandel en hengelbouwatelier De Pelikaan in Amsterdam (bekend door de Pelican molens).
De modellen zijn tweedelig en hebben een werpvermogen van:
2 gram, 4 gram of 6 gram. Kijk voor meer informatie op onze pagina: 
Bel voor meer informatie met de winkel 030 243 36 96, of kom een keer langs.

Luxor ultralichte lepels

uitverkocht

Ultralichte Luxor lepels.jpg

Zoek je een ultralichte lepel met een behoorlijke afmeting om zodoende de kans op snoek te vergroten, dan is de Luxor de juiste keuze. Natuurlijk kunnen behalve snoek de andere rovers er ook niet van af blijven. Deze hoogglanzende zilverkleurige lepeltjes glimmen als een spiegel en hebben een snelle actie van een vluchtend visje. Je kan ze op verschillende manieren binnenvissen: binnendraaien in één tempo of met af en toe een rukje en in dieper water de lepel omhooghalen en terug laten fladderen, trollen met lage snelheid. Uitgevoerd met een ultralichte VMC dreg. 

Minor ultralichte lepels

uitverkocht

Minor lepel.jpg 

Superkleine lepeltjes voor het vissen op baars. Werpen ook goed bij veel wind en hebben een verleidelijke actie waar rovers niet van af kunnen blijven. Leverbaar in koper of zilver. Speciale aanbieding 4 stuks voor slechts 12.95

Spooky Spoon ultralichte lepels

uitverkocht

Spooky Spoon.jpg 

De Spooky Spoon lepeltjes zijn kleine compacte lepeltjes die prima tegen zelfs harde wind zijn in te gooien. Als de normale ultralichte kunstaasjes niet of nauwelijks meer zijn te werpen, brengt dit lepeltje uitkomst. Ondanks het dikkere bled zinkt het lepeltje traag en heeft tijdens het binnenvissen een tergende waggelende actie die menige roofvis laat toeslaan. Uitgevoerd met een Gamakatsu dreg en een 3-D epoxy oog, leverbaar in zilver en koper.  Speciale aanbieding 4 stuks voor slechts 12.95

Snoek 80cm.jpg

Mooie snoek gevangen met een ultralichte Rooster spinner aan het prototype Pelikaan I hengel met een Smoke werpmolen en 0.14mm. nylon. Kijk voor meer informatie op onze pagina /roofvissen/plug-en-spinhengels.aspx

Onze merken:

Voor het kunstaasvissen is er te kust en te keur te koop en het gaat te ver om ons hele assortiment hier te noemen, maar een goede selectie willen wij u zeker niet onthouden. Wij kunnen vele beroemde merken leveren zoals:

*ABU *Arjen Willemsen *BalcoNetz *Balzer *Berkley *Cormoran *Dragon *Emmrod *Gamakatsu *Giant Soft Baits *Keitech KwikNetz *Mann's Life Orange *Mepps *Mitchell *Mustad *Ondex *Owner *Pelikaan ultralichte lepels *Penn *Pezon & Michel *Plano *Predox *Quantum *Rapala *Rooster Tail *Rublex *Salmo *Savage Gear *Spiderwire *Spinmad *Spro *Storm *Traditional handmade Lures *Urbn *Veltic