Karpervissen

Karpervissen

Karpervissen geniet een grote populariteit in Nederland en dat is natuurlijk niet verwonderlijk als je kijkt naar de hoeveelheid viswater die wij Nederlanders ter beschikking hebben ! In Engeland (toch een beetje de bakermat van het moderne karpervissen) kunnen ze alleen maar dromen van zoveel goed karperwater.

Tijdens de laatste jaren heeft het karpervissen zich in Nederland flink ontwikkelt, de introductie van de "boilie" heeft daar zeker aan bijgedragen.

Penvissen

Toch is het opvallend dat er meer en meer karpervissers van het eerste uur ook weer terug keren naar hun oude liefde; het vissen met de pen. In plaats van een passief verblijf op een en dezelfde plek gaat men weer meer en meer struinen, penhengel in de hand, klein stoeltje en tasje met daarin de benodigde accessoires op de rug. 

Beide manieren van karpervissen hebben zo hun charme's en voor beide technieken hebben wij alle benodigde materialen in huis en bouwen wij onze bekende Traditional Hengels. 

Op deze web site laten we een greep uit ons assortiment zien, mocht u toevallig niet vinden waar u naar op zoek bent stuur ons dan gerust een 
e-mail of bezoek onze zaak aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

 

 

 

Karper Logos.jpg

Nieuws

Kijk voor nieuws of voor minder bekende zaken op de pagina "Nieuws" Karpervissen. De nieuwspagina wordt regelmatig bijgewerkt.