Hengelbouw onderdelen

Hengelbouw onderdelen

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Op deze pagina zie je een gedeelte van ons assortiment. Wil je up-to-date informatie neem dan even contact met ons op 030 2433696 of per e-mail 

Reelringen

Behalve de bekende handgedraaide Pelikaan reelringen hebben wij ook nog een voorraadje "old school" engelse reelringen. Informeer in de winkel naar de voorraad.

Reelringen.jpg 

Recoil Titanium geleideringen

Recoil.jpg 

Diverse reelhouders

 Hengelbouw REC1.jpg

Reelhouders.jpg 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons assortiment.

Diverse hengelbussen

Bussen1.jpg 

Wij hebben een grote sortering hengelbussen in diverse maten, waarvan er soorten zijn die niet meer gemaakt worden. Daarvan zijn een beperkt aantal maten in voorraad. Informeer in de winkel naar de actuele voorraad.
V.l.n.r.
Geanodiseerde lichtgewicht Allen hengelbussen met rubberen sluitring
Geforceerde verchroomde messing hengelbussen
Geblauwde engelse messing hengelbussen met lamellen
Nikkel zilveren hengelbussen Swiss Type met dubbele ingaande bus

vlieghengel2.jpg 

Hengelbouw onderdelen

Hengelbouw onderdelen kan je het beste kopen bij de bron dus bij de hengelbouwer. In dit geval dus bij hengelbouwer Ton Temming. Hij is de juiste persoon die je met raad en daad terzijde kan staan bij je aankoop, maar ook bij het monteren van de onderdelen.

Tijdens de bouw van de hengel kan je bij hem aankloppen en als het moet zal hij zelfs behulpzaam zijn bij het uitvoeren of voordoen van een aantal handelingen. Zo zit je nooit met je handen in het haar en zal er altijd een goede hengel gebouwd worden. Je koopt dus behalve de onderdelen gelijk ruim veertig jaar hengelbouw ervaring mee. Het advies en de hulp zijn uiteraard geheel gratis.

Een groot aantal onderdelen welke gebruikt worden voor het bouwen van de superieure Traditional handgemaakte hengels zijn los te koop evenals de onderdelen waarmee Ton de Nibor, de Tri-Cast, The Change en de Magnificent Rod Company hengels bouwt.
Zoek je iets dat nog niet op deze pagina staat vermeld, dan is het meestal wel in voorraad maar het is ondoenlijk om alle hengelbouw onderdelen te vermelden.
Of het nu gaat om kurken, geleideringen een blank of verkasoogje je kan ervan op aan dat je bij Traditional slaagt. Traditional heeft werkelijk alles op het gebied van de hengelbouw inclusief gratis advies en ruim veertig jaar ervaring en dat is mooi meegenomen.

Logo Rec.jpg 

Practisch alle hengelbouw onderdelen zijn bij ons direct uit voorraad verkrijgbaar.
Wij zijn leverancier van o.a.
Fuji - Hopkins & Holloway - Orvis - US Graphite - REC - Tri-Cast - Pac Bay -  Corck Company - Struble - Perfection Tip - Bellinger en veel andere producten van diverse topfirma's.

Hengel, molen of reel reparatie en restauratie

Je bent bij ons aan het juiste adres voor alle reparaties aan hengels, molens en reels. Wij hebben een eigen hengelbouwatelier en service werkplaats voor het repareren van molens en reels. Voor het helemaal vernieuwen en restaureren van je favoriete hengel kan je bij ons terecht. Hengelbouwer Ton Temming kan je daar het juiste advies en informatie over geven.

Heb je vragen of op- en aanmerkingen, dan kan je altijd langskomen, bellen 030 2433696 of een mail sturen:  e-mail 

Fuji geleideringen

Fuji Sic1.jpg 

Standaard gebruiken wij uitsluitend Fuji Sic ringen op onze Traditional handgemaakte hengels, omdat alleen het beste goed genoeg is. Uiteraard kan je op eigen verzoek andere ringen op je hengel laten zetten, zoals o.a. Recoil van REC Components.