Kunstaas

Kunstaas

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Op deze pagina vind je slechts een kleine greep uit ons volledige assortiment. We beperken ons hier tot enkele bijzondere soorten, natuurlijk hebben wij ook Rapala en Spro enz. Onze voorraad wisselt snel, informeer vooraf in de winkel naar de actuele voorraad en collectie.

Traditional Hengelsport Utrecht, dealer van Arjan Willemsen kunstaas.

Arjan Willemsen Halve Liter Arjen Willemsen Halve Liter1.jpg 

Sublieme Jerkbaits die door de bekende snoekvisser Arjan Willemsen met de hand worden gemaakt, een absoluut topproduct.
De Halve Liter is een type Glider die bij iedere tik van de hengel naar rechts of links uitslaat.
100% Kunststof met een keiharde afwerklaag, onverwoestbaar. Exclusief dreggen. Leverbaar in diverse kleuren, lengte 15 cm., gewicht 52 gr.

Arjan Willemsen Kwart Liter    

Arjen Willemsen Kwart Liter1.jpg

Wij hebben nu ook de Kwart Liter van Arjan Willemsen en dit is een kleine variant van de halve liter. Voor de rest hebben deze kleine uitvoeringen dezelfde eigenschappen als hun grote broer. Exclusief dreggen. Leverbaar in diverse kleuren, lengte 12 cm., gewicht 35 gr.

Arjan Willemsen Flipper

Arjen Willemsen Flipper1.jpg

 

De bekende Flipper gemaakt door Arjan Willemsen van 100% kunststof. Ook dit is een vanger van de bovenste plank. Exclusief dreggen. Lengte 13 cm., gewicht 34gr.

Arjan Willemsen Kikker

Arjen Willemsen Kikker1a.jpg

Arjen Willemsen Kikker2.jpg

Deze kikkers zijn ook helemaal uit kunststof gemaakt en hebben een keiharde coating die voor een lange levensduur zorgt. De kikkers zijn zo uitgelood dat ze niet in zijn geheel om hun eigen as heen draaien maar wel altijd hun actie behouden die voor een uitstekende vangkracht zorgt, alleen de achterkant draait als een tolletje. Exclusief dreg. Leverbaar in diverse kleuren. Lengte 8,5 cm., gewicht 12 gr.

Traditional Fire Tiger Bucktails

Traditional Bucktail Spinners1.jpg 

De Traditional Bucktail spinners worden in eigen atelier door ons gemaakt. Wij gebruiken uitsluitend de beste componenten en de spinners worden uitgevoerd met originele VMC dreggen. Momenteel worden er nog meer modellen ontworpen en uitgetest, zodra deze modellen aan onze hoge eisen voldoen worden die aan het assortiment toegevoegd.

Traditional Twin Blade Bucktails 

Traditional Bucktail Spinners.jpg

 

Traditional Hengelsport Utrecht, dealer van Spro kunstaas.

Spro Pikefighter pluggen

 Pikefighter.jpg 

Bull Frog Snoekkop.jpg 

Kunstaas

Voor het kunstaasvissen is er te kust en te keur te koop en het gaat te ver om ons hele assortiment hier te noemen, maar een goede selectie willen wij u zeker niet onthouden. Wij kunnen vele beroemde merken leveren zoals o.a.:

*ABU *Arjen Willemsen *BalcoNetz *Balzer *Berkley *Cormoran *Dragon *Emmrod *Gamakatsu *Giant Soft Baits *Keitech KwikNetz *Mann's Life Orange *Mepps *Mitchell *Mustad *Ondex *Owner *Pelikaan ultralichte lepels *Penn *Pezon & Michel *Plano *Predox *Quantum *Rapala *Rooster Tail *Rublex *Salmo *Savage Gear *Spiderwire *Spinmad *Spro *Storm *Traditional handmade Lures *Urbn *Veltic 


Zenga Zwitserland Parelmoer Lepels

Kunstaas Parelmoer.jpg 

Zwitsers handwerk. Deze lepels worden sinds jaren geheel met de hand gemaakt door vader Zenga en zijn twee zonen. Zeer beperkte productie van deze exclusieve lepels. Het natuurproduct parelmoer zorgt voor een niet te imiteren reflectie en kleurschakering. Leverbaar in 3 maten; 7cm., 6cm. en 4,5cm.
Prijs v.a.19.95
Door de beperkte levering kan je voor de actuele voorraad het beste even bellen met de winkel.

 Traditional Hengelsport Utrecht, dealer van Balzer kunstaas.

Balzer 3D Holographic Pluggen

Balzer Perch.jpg 

Balzer pluggen model baars behoren tot de absolute topvangers.
Schitterende afwerking met holografisch effect voor extra vangkracht. Dit baarsmodel hebben wij in verschillende maten in het assortiment.

Balzer Pike.jpg 

Balzer pluggen model snoek hebben een levensechte actie, samen met de holographic afwerking maakt dat ze onweerstaanbaar. Wij hebben deze plug in drie maten in het assortiment.

Balzer Jerk.jpg 

Balzer Jerk Baits nu ook in kleine maten, geschikt voor de lichtere kunstaashengels. Door de schitterende 3-D afwerking en weergaloze actie vangen deze jerkbaits ook op gedresseerd water. Diverse maten en kleuren, speciale aandacht voor het model spiegelkarper (rechtsboven op de foto). 

Traditional Hengelsport Utrecht, dealer van Savagear kunstaas.

Savagear Lures

Savagear Pluggen.jpg 

Extra-Large Shads

Kunstaas Shads1.jpg 

Wij hebben een grote sortering Extra-Large Shads met verschillende soorten staarten, ook dubbele, en in een scala aan kleuren en diverse maten. Ze zijn er kant-en-klaar getakeld en ook alle losse onderdelen zijn er voor de doe-het-zelver te koop.

 Traditional snoekstreamers

Streamers1.jpg 

Onze collectie snoekstreamers kent zijn gelijke niet. Natuurlijke kleuren of juist bonte fluor creaties, jij mag het zeggen. De streamers worden door een zeer ervaren vliegbinder zeer precies en stevig gebonden, zodat ze niet na de vangst van een snoekje uit elkaar vallen. We hebben een serie Bucktail/Hackle modellen en Bucktail/Zonker modellen en ze zijn er in 1- en in 2-delig.
De grote modellen zijn behalve op de vliegenhengel ook prima met een lichte spinhengel te vissen.
Prijs v.a. 4.95

Persoonlijk Record Dick van Hattem 1.30m.

Dick van Hattem Snoek1.jpg 

Dick met zijn enorme snoek van 1.30m., het gewicht zal ergens tussen de 40 en 50 pond liggen. Na het fotograferen is de vis uiteraard liefdevol teruggezet en volgens ons heeft Dick de afspraak gemaakt de vis op 1.40 weer een keer terug te vangen. Kijk voor een volledig vangstverslag op Dick's site www.metersnoeken.nl

Dick van Hattem Snoek.jpg

Onze kunstaas voorraad wisselt snel, informeer vooraf naar de actuele voorraad. 

Kunstaasrek1.jpg