Vliegvissen

Vliegvissen

Vliegvissen in binnen- en buitenland geniet een steeds grotere populariteit. Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken zoals het feit dat de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) flink aan de weg timmert en omdat er in iedere regio wel een vliegvisclub te vinden is. Daarnaast is het gewoon een hele leuke manier van vissen omdat je er zoveel kanten mee op kunt.

Zo kan je bijvoorbeeld je eigen kunstvliegen gaan binden, experimenteren met diverse "onbekende" vissoorten in binnenwater of aan zee en tijdens de vakantie in stromend water je geluk proberen. In Nederland kan je heel goed ruisvoorn met de droge vlieg vangen, dikke brasems met een snelzinkende- en blankvoorn met een zwevend nimfje. In het buitenland zijn er mogelijkheden om een wilde forel, een vlagzalm of een heuse zalm of steelhead te verschalken.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kom samen met ons tot de juiste aanschaf van het vliegvismateriaal.

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-outlet.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-outlet.nl/fabrikant/11/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op https://www.traditional.nl/nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Logo Orvis2.gif

Hardy Logo 300.jpg

 Stilleven Vliegvissen.jpg

Nieuws

Kijk voor nieuws of voor minder bekende zaken op de pagina "Nieuws" Vliegvissen. De nieuwspagina wordt regelmatig bijgewerkt.