Karpermolens

Karpermolens

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-outlet.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-outlet.nl/fabrikant/11/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op https://www.traditional.nl/nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Karpermolens kunnen we eigenlijk grofweg in twee groepen indelen; de molens voor het vissen met de boilie en met de pen. Wij hebben in ons assortiment o.a. (vrijloop)molens van Daiwa, Penn, ABU, Mitchell, Zebco, Van Staal, Lion Sports, Okuma, Quantum en Shimano 

Daiwa

Dit merk timmert hard aan de weg en maakt enorm mooie producten, waar wij zelf erg van gecharmeerd zijn. Uit eigen ervaring durven wij te zeggen dat Daiwa de beste molens levert ongeacht de prijs. Dat betekent dat je zelfs voor een relatief lage prijs een kwaliteits product kan verwachten. Wij hebben van Daiwa een enorm grote sortering in voorraad, informeer in onze winkel in Utrecht of kijk voor een gedeelte van ons assortiment op www.traditional-outlet.nl daar kan je ze gelijk online bestellen.

Shimano

Shimano maakt waarschijnlijk de meest geliefde molens voor het karpervissen, dat is eigenlijk wel vanzelfsprekend omdat de kwaliteit gewoon goed is. 
Shimano staat al jaren aan de top als het gaat om het toepassen van de nieuwste materialen en technieken.

Penvissen

Voor het penvissen (en nog vele andere takken van hengelsport) maakt bijvoorbeeld Daiwa vanzelfsprekend perfecte molens welke stuk voor stuk de bovengenoemde eigenschappen bezitten. Eigenlijk zijn alle Daiwa molens kleine technische wondertjes en zijn ze altijd een verstandige aanschaf. 
Voor het penvissen hebben wij van Mitchell en ABU ook een aantal geweldige molentjes in de collectie.. Normaal gesproken hebben we de meeste modellen in voorraad maar als je het zeker wilt weten bel dan even, stuur een  e-mail  of kom naar de zaak aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.


 

 

 

Karper Logos.jpg