Hardy Vliegenreels

Hardy Vliegenreels

Traditional Hengelsport Utrecht dealer van Hardy vliegenreels

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Hardy reels op auto.jpg

Hardy vliegenreels

Traditional Hengelsport is dealer van de bekende merken Hardy en Greys. Op het moment zijn we bezig de collectie voor het seizoen 2016 samen te stellen. Regelmatig krijgen wij zendingen binnen en zullen de artikelen op deze site en op Facebook vermeldt worden.  www.facebook.com/pages/Traditional-Hengelsport-Utrecht/148321791894663 

Hardy Fortuna XDS reels

De Hardy Fortuna XDS is de opvolger van de bekende Fortuna X die door de samenwerking van de beste reel ontwerpers en één van de ultieme zoutwater vissers, Andy Mill, is ontworpen en getest. Het is Hardy gelukt de beste zoutwater- en zalmreel ooit te produceren. Deze enorme krachtige reel heeft een remkracht van maar liefst 32 lbs. en is verrassend licht in gewicht gebleven. Hierdoor is de Fortuna-XDS niet alleen op een dubbelhandige Spey hengel ideaal, maar ook op bijvoorbeel de Hardy Zephrus serie. Verbazingwekkend is het meervoudige slipsysteem afgeschermd door zeven waterproof afdichtingen, dat zorgt voor veilig en zonder gereedschap verwisselen van de spoel. Met alle slipkracht voor het stoppen van hard vechtende zoutwater vissen is deze reel ook de ultieme zalmreel voor het vissen op de sterkste en grootste Chinook (King Salmon). Dit is de favoriete reel van o.a. Jeroen Wöhe, eigenaar en visgids van Skeena River Lodge in Canada BC en hij kan het weten, want hij staat dagelijks met zijn klanten in de rivier.

Hardy Fortuna XDS2.jpg

Hardy Fortuna XDS binnenwerk.jpg

Hardy Ultralite MA DD reels

Hardy Ultralite MA DD voor titanium en zwart A.jpg

Hardy Ultralite MA DD achter titanium en zwart A.jpg

Hardy Ultralite ASR Cassette Reel

Hardy Ultralite ASR Cassette reel.jpg

Hardy Logo.jpg
Hardy H.B.X. Serie NIEUW VOOR 2019

Binnenkort hebben wij de nieuwste Hardy serie H.B.X. hengels en reels in ons assortiment. Zodra deze er zijn zullen wij dat op deze site, via onze nieuwsbrief en Facebook aankondigen.

Deze nieuwe Hardy H.B.X. producten zijn in Engeland ontwikkeld en worden daar ook 100% gefabriceerd door Hardy's eigen vakmensen.

Hardy HBX dealer A.jpg

Hardy Ultralite MTX

Hardy Ultralite MTX fly reel.jpg

Hardy Ultralite SDSL

Hardy Ultralite SDSL Fly Reel.jpg

Hardy Stilleven Weisse Traun.jpg