Plug- en Spinmolens

Plug- en Spinmolens

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-outlet.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-outlet.nl/fabrikant/11/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op https://www.traditional.nl/nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Traditional Hengelsport Utrecht dealer van Daiwa werpmolens

Als je een molen zoekt die doet wat andere merken beloven, dan moet je zeker eens kijken naar de Daiwa molens. Daiwa produceert al jarenlang absolute topkwaliteit, maar maken daar niet zoveel reclame mee als anderen en zijn daarom minder bekend, want aan de kwaliteit kan het niet liggen, die is enorm goed.

Wij hebben verschillende modellen van voordelig tot duur, maar daar krijg je dan ook iets voor. Wij durven te beweren dat Daiwa molens langer meegaan dan andere bekende merken, zij munten uit in duurzaamheid.

Wij hebben diverse Daiwa molens uit het topsegment. O.a. Exceller, Freams, Caldia, Certate, Infinity-Q en Morethan. Daiwa blinkt uit door de degelijke en duurzame constructie en deze molens zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik. Wij hebben de Certate serie nog steeds voor de speciale Daiwa aanbiedingsprijs v.a. € 399.00

Daiwa Exist Ultralichte werpmolenUltralichte Werpmolens

Werpmolens div..jpg 

Shimano Kunstaasmolens.jpg 

 

Shimano Symetre 500.jpg 

Deze molen is er ook in de Sedona FJ 500 uitvoering, je kan zeggen dat dat het iets luxere broertje is. En die kost tien eurootjes meer.

Penn USA

Prachtige kwaliteitsmolens voor een levenlang visplezier.
Penn molens halen langzaam binnen en zijn mede daardoor uitmuntend voor het kunstaasvissen. Perfecte slip en een onverwoestbaar carbon huis met een geanodiseerde aluminium spoel. 3 roestvrijstalen kogellagers en een binnewerk uit r.v.s. en brons maken deze molens onverslijtbaar.

 

Penn Molens.jpg 

Penn molens v.l.n.r.
4200SS 135.00 - 4300SS 139.00 - 4500SS 159.00

De Daiwa Exist 1003 is met 155 gram één van de lichtste molens ter wereld. Inhaalsnelheid 59 cm. per slag ( 1:4.8), kogellagers 12+1. Voor alle overige bijzondere kenmerken van deze supermolen verwijzen wij naar het bovenstaande introductiefilmpje. Wil je de molen een keer real life zien en beoordelen, kom dan snel naar Traditional Hengelsport in Utrecht, want daar ligt hij glimmend op je te wachten; zien is geloven!

Daiwa Exist 1003.jpg

Werpmolens

Molens voor de plug-, spin en andere kunstaasvisserij hebben wij van diverse merken maar omdat het te ver gaat om ze allemaal te bespreken, wij hebben ongeveer 100 modellen in voorraad, laten we hier alleen een aantal populaire modellen zien.

Daiwa Certate werpmolen

De Daiwa Certate is nu verkrijgbaar voor de speciale aanbiedingsprijs v.a. € 399.00

Daiwa Certate.jpg

 

Kunstaasrek1.jpg

Alle bekende merken bij ons in voorraad o.a.:
*ABU *Arjen Willemsen *Balzer *Berkley *Cormoran *Corrigator *Emmrod *Fatfish *Flatfish *Fox *Gamakatsu *Jenzi *Kenart *Mepps *Mitchell *Musky Innovations *Mustad *Nanofill *Ondex *Owner *Pelikaan ultralichte lepels *Penn *Plano *Rapala *Reins *Relax *Rooster Tail *Rublex *Salmo *Savage Gear *Simonsz *Sizmic *Spiderwire *Spro *Storm *Strike Pro *Thompson *Tiemco *Timber Tiger *Traditional handmade Lures *Wiggle Wart *Zenga Parelmoer