Feeder Molens

Feeder Molens

Shimano molens

Shimano maakt uitstekende molens voor het feedervissen,en de kwaliteit is goed. Shimano staat al jaren aan de top en zij gebruiken de nieuwste materialen en technieken, zoals o.a. het Stargate Concept.

Een aantal bijzonderheden van dit Stargate Concept zijn;
Rotor Cast Control; een systeem wat er voor zorgt dat de beugel tijdens de worp vrijwel nooit dicht kan slaan. 
Triangular Rotor; een rotor die helemaal in balans is en de vislijn perfect op kan spoelen. 
Hypergear; een bijzonder effectieve manier van overbrenging die je als visser vooral bij de dril van een vis kan merken. 
Floating Shaft; gewoonlijk ging er veel kracht verloren door het contact van de molenas en het centrale tandwiel, nu zijn er twee lagers die deze wrijving minimaliseren. 
Adjustable Line Lay System; met dit systeem ben je zelf in staat om te bepalen hoe de vislijn opgespoeld wordt. 
Duraluminium Body; de Shimano molens welke uitgerust zijn met een Duraluminium Body draaien nog soepeler dan hun voorgangers.

Shimano Feedermolens.jpg 


 Natuurlijk hebben wij in de winkel meer modellen, staat je model hier niet bij bel of mail ons dan even.

Daiwa molens

Als je een molen zoekt die doet wat andere merken beloven, dan moet je zeker eens kijken naar de Daiwa molens. Daiwa produceert al jarenlang absolute topkwaliteit, maar maken daar niet zoveel reclame mee als anderen en zijn daarom minder bekend, want aan de kwaliteit kan het niet liggen, die is enorm goed.

Wij hebben verschillende modellen van voordelig tot duur, maar daar krijg je dan ook iets voor. Wij durven te beweren dat Daiwa molens langer meegaan dan andere bekende merken, zij munten uit in duurzaamheid.

De Daiwa Q Zaion Infinity is een absolute aanrader en adviseren wij niet alleen voor het feedervissen, maar ook voor de het roofbleivissen en daar krijgt de molen meer te verduren dan bij welke andere visserij dan ook. Tests hebben tijden het roofbleivissen bewezen dat deze molen goed blijft functioneren daar waar andere topmodellen van bekende merken het begeven.

Op deze pagina laten wij een aantal modellen zien die aan bovenstaande criteria voldoen.

Daiwa Infinity3.jpg