Plug- en Spinmolens

Plug- en Spinmolens

Daiwa Exist Ultralichte werpmolenUltralichte Werpmolens

Werpmolens div..jpg 

Shimano Kunstaasmolens.jpg 

 

Shimano Symetre 500.jpg 

Deze molen is er ook in de Sedona FJ 500 uitvoering, je kan zeggen dat dat het iets luxere broertje is. En die kost tien eurootjes meer.

Penn USA

Prachtige kwaliteitsmolens voor een levenlang visplezier.
Penn molens halen langzaam binnen en zijn mede daardoor uitmuntend voor het kunstaasvissen. Perfecte slip en een onverwoestbaar carbon huis met een geanodiseerde aluminium spoel. 3 roestvrijstalen kogellagers en een binnewerk uit r.v.s. en brons maken deze molens onverslijtbaar.

 

Penn Molens.jpg 

Penn molens v.l.n.r.
4200SS 135.00 - 4300SS 139.00 - 4500SS 159.00

De Daiwa Exist 1003 model 2012/2013 is met 155 gram één van de lichtste molens ter wereld. Inhaalsnelheid 59 cm. per slag ( 1:4.8), kogellagers 12+1. Voor alle overige bijzondere kenmerken van deze supermolen verwijzen wij naar het bovenstaande introductiefilmpje. Wil je de molen een keer real life zien en beoordelen, kom dan snel naar Traditional Hengelsport in Utrecht, want daar ligt hij glimmend op je te wachten; zien is geloven!

Daiwa Exist 1003.jpg

Werpmolens

Molens voor de plug-, spin en andere kunstaasvisserij hebben wij van diverse merken maar omdat het te ver gaat om ze allemaal te bespreken, wij hebben ongeveer 100 modellen in voorraad, laten we hier alleen een aantal populaire modellen zien.

Shimano

Shimano maakt waarschijnlijk de meest geliefde molens voor het kunstaasvissen, dat is eigenlijk wel vanzelfsprekend omdat de kwaliteit gewoon heel erg goed is. Shimano staat al jaren aan de top als het gaat om het toepassen van de nieuwste materialen en technieken en om deze traditie voort te zetten hebben ze het S-systeem ontwikkeld. De S staat voor Super Soepel, Super Stil en Super Sterk.

Overige kenmerken van het S-Systeem zijn:
*Super Slow Oscilation hierdoor ligt de lijn altijd perfect recht op de spoel.
*Anti-Rust Bearings absoluut roestvrije kogellagers, dus een langere levensduur en minder reparaties.
*Super Easy Maintenance zonder het molenhuis te openen kan de molen op verschillende punten gesmeerd worden.
*Super Guard speciale beschermingsprofielen zorgen ervoor dat er geen water in het huis komt, geeft extra bescherming bij stoten.
*Super Arm Cam speciale lijnroller voorkomt het ophopen van de lijn tijdens de worp.
*Super Strong Spools door de spoelen koud te persen en niet te verhitten tijdens de fabricage blijft het materiaal veel sterker en vervormt niet.
*Super Drag betekent super slip en dit komt door puur carbon slipringen. Instelbaarheid van superlicht tot superzwaar is gewaarborgd.
*Super Master Gear het hoofdtandwiel is uit super duraluminium dat ook voor vliegtuigen wordt gebruikt.
Het tandwiel is extra gecoat met Black Almite een keramisch laagje voor een hoge bestendigheid tegen roesten en krassen.

DAM Quick werpmolens

DAM Quick.jpg 

Kunstaasrek1.jpg 

Alle bekende merken bij ons in voorraad o.a.:
*ABU *Arjen Willemsen *Awa-Shima *Balzer *Berkley *Cormoran *Corrigator *Dorado *Emmrod *Fatfish *Finn-Tastic *Flatfish *Fox *Gamakatsu *Giant Soft Baits *Grandma *Jackson *Jenzi *Kenart *Kensaki *Koppers *Larry Dahlberg Lures *Mann's *MaxForce *Mepps *Mikado *Mitchell *Musky Innovations *Mustad *Nanofill  *N-Gage *Ondex *Owner *Pelikaan ultralichte lepels *Penn *Pikemaster Lures *Plano *Profi Bass *Rapala *Reins *Relax *Rooster Tail *Rublex *Salmo *Savage *Shimano *Simonsz *Sizmic *Spiderwire *Spro *Storm *Strike Pro *Thompson *Tiemco *Timber Tiger *Traditional handmade Lures *Wiggle Wart *Zenga Parelmoer