River2Sea kunstaas

River2Sea kunstaas

Kunstaas van River2Sea verovert de wereld en dat is niet voor niks. River2Sea maakt kunstaas dat direct voortkomt uit de praktijk. Doorgewinterde vissers als Larry Dahlberg komen met een idee en dat wordt door River2Sea omgezet in een perfect vangend product.
Behalve dat de River2Sea lures uitstekende vangers zijn, gaan zij door hun solide constructie en perfecte afwerking ook nog eens lang mee.
Het River2Sea assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe innovatieve modellen.
River2Sea Tungsten Vibe 60
Deze speciaal uitgebalanceerde Tungsten Vibe is uitermate geschikt voor verre worpen. Door de kogelratels geeft dit kunstaas een heel duidelijk geluid af waar de rovers, met name in turbulent water, op af komen. Ideaal voor snoekbaars en geweldig voor roofblei.
Zolang de voorraad strekt hebben we dit fantastische kunstaasje in de aanbieding voor 9.95 p.st. (normaal 14.95)
River2Sea tungsten-vibe overzicht1.jpg
 
River2Sea Hi Dep 65
Deze plug met extra lange lip doet het door de gestroomlijnde body op diep water zowel Hi-speed trollend als werpend uitstekend. Het is een uitstekende snoekbaarsvanger, maar natuurlijk kunnen de snoek en baars er ook niet van af blijven. Duikdiepte tot 3.50m., lengte 6.5 cm., gewicht 13 gr., metalen ratel, tungsten gewicht, 2 Daiichi dreggen maat 4.
 
River2Sea Hi Dep 65 1.jpg
River2Sea V Crank Wake
Deze 2-delige plug kan zeer langzaam worden gevist en geeft door het speciale schanier een klikkend geluid en de metalen ratel zorgt voor nog meer opvallend geluid. Door het brede model verplaatst de V crank Wake veel water en valt daardoor extra op. Duikdiepte tot 2.10m., lengte 6 cm., gewicht 14 gr., 2 stuks Daiichi dreggen maat 6.
 River2Sea V Crank Wake 1 (2).jpg
 
River2Sea Twin Vibe
De River2Sea Twin Vibe is een Vibration Lure met de meest natuurlijke vorm. Door de realistische uitvoering en de tungsten ratels die veel geluid produceren valt de River2Sea Twin Vibe zelfs in het meest onstuimige water op. De Twin Vibe heeft twee ringetjes om de lijn te bevestigen. Afhankelijk van welke je gebruikt, verander je de positie van de Twin Vibe in het water. Het voorste ringetje is voor ondiep water en de achterste voor dieper water. Dit kunstaasje behoort met de River2Sea Glassie Vibe en de River2 Sea Diver Vibe tot het favoriete kunstaas van Hennie, hij ving er inmiddels heel veel grote roofbleien mee.

River2Sea Twin Vibe.jpg
 
River2Sea Diver Vibe
De Diver Vibe is een crankbait zonder lip en met een speciale rustige trilling. De Diver Vibe is onweerstaanbaar voor baars en roofblei. Het meeste andere vibration kunstaas geeft veel lawaai, maar de Diver Vibe is juist subtiel en rustiger. De body is van lood met een harde kunststof buitenlaag. De Diver Vibe geeft met veel finesse de trillingen af en is uitremate geschikt in de koudere periode.Dit kunstaasje behoort met de River2Sea Glassie Vibe en de River2 Sea Twin Vibe tot het favoriete kunstaas van Hennie, hij ving er inmiddels heel veel grote roofbleien mee.River2Sea Diver Vibe.jpg
River2Sea Glassie Vibe

De River2Sea Glassie Vibe is het kunstaas als je op zoek bent om die ene slimme rover te vangen. Als je zoiets zoekt, stop dan met zoeken; de River2Sea Glassie is de juiste keuze. De Glassie Vibe heeft een minnow body zoals veel klassieke blade kunstaasjes van lood of tungsten dat hebben, maar heeft een lijfje van lood met een prachtige hard kunststof buitenkant. De Glassie Vibe kan je met een jojo beweging binnendraaien, maar ook normaal met af een toe een versnelling.
Dit kunstaasje behoort met de River2Sea Diver Vibe en de River2 Sea Twin Vibe tot het favoriete kunstaas van Hennie, hij ving er inmiddels heel veel grote roofbleien mee.

River2Sea Glassie Vibe.jpg

 

Hieronder zie je drie modellen River2Sea kunstaas die voor de roofblei onweerstaanbaar zijn. Van boven naar beneden: River2Sea Twin Vibe, River2Sea Diver Vibe, River2Sea Glassie VibeRiver2Sea1.jpeg

River2Sea2.jpeg

River2Sea3.jpeg

Hennie ving tijdens het fieldtesten van River2Sea kunstaas mooie roofbleien met de Traditional Masterpiece roofbleihengel. Voor de roofblei maakt River2Sea kunstaas waar ze niet van af kunnen blijven.

 

Hennie RoofbleiA.jpg

Hennie Roofblei2.jpeg
 
Hennie Roofblei1.jpeg

 

River2Sea Logo wit.jpg

River2Sea dé kunstaas sensatie bij ons verkrijgbaar

Het River2Sea kunstaas van de legendarische Amerikaanse sportvisser Larry Dahlberg.

De  River2Sea DIVER FROG: deze levensechte kikker was de absolute ster tijdens de beurzen; een sensatie om daarmee een snoek te vangen, de DF is wiervrij en heeft toch een inhakingskans van bijna 100%. Leverbaar in lengte 5cm. met een gewicht van 18gr. of lengte 6 cm. met een gewicht van 28gr.

Larry Dahlberg Diving Frog

De River2Sea CLACKIN'CRAYFISH: eindelijk een kreeft die er niet alleen zo uitziet maar ook als een kreeft door het water beweegt: ideaal voor snoek, snoekbaars en meerval.

 Dahlberg Clackin Crawfish.jpg

De Larry Dahlberg River2Sea Clackin Crayfish is leverbaar in 2 maten en in 2 kleuren.

De River2Sea S-Wave Swimbait slaat verder uit dan vergelijkbare Swimbaits. Behoudt zijn actie bij langzaam of snel trollen. Het kleine model is ook werpend prima te gebruiben. Leverbaar in 2 maten en in 2 kleuren.

Dahlberg SWave

De River2Sea WHOPPER PLOPPER:  oppervlakte kunstaas dat door zijn schoep/propeller het geluid maakt van een wegvluchtend eendje: perfect voor snoek en meerval.

River2Sea Whopper Plopper

De River2Sea WIDE GLIDE: een jerkbait met een enorme walk the dog/zig zag actie: deze jerkbait heeft zo'n mooie actie dat onze snoeken er niet van af kunnen blijven.

 

River2Sea Wide Glide 

De Spittin' Wa van River2Sea is de nieuwste Softbait Frog en vanaf de 2e week van augustus bij ons in het assortiment.

River2Sea Spitt'n Wa1.jpg

De Bumbershoot van River2Sea hebben wij ook in de collectie. Dit revolutionaire kunstaas is ideaal om te trollen en bootst dan een schooltje vis na, maar je kan de Bumbershoot ook werpend vissen aan een stevige hengel. De paraplu constructie is geheel opklapbaar en maakt het geheel niet kwetsbaar. De Bumbershoot wordt aanbevolen door John Murray en is ideaal voor het trollen met in het midden één grote shad met enkele haak en op de andere armen een kleinere shad zonder haak.                                                      

River2Sea Bumbershoot.jpg                                                                                   

Kijk maar eens naar de volgende filmpjes en verbaast u net als die duizenden bezoekers aan de vele beurzen! Veel kijkplezier!

In het bovenstaande filmpje laat ontwerper Larry Dahlberg de vele mogelijkheden zien van de nieuwe River2Sea Swimbait Mr. Whiggley. De verwachting is dat dit super aas medio oktober bij ons in de winkel ligt.

De River2Sea Diver Frog en Clackin Crayfish, laat je in dit filmpje verrassen!!

 

De River2Sea Wide Glide jerkbait: een enorme zig zag actie!

Een zeer leerzaam interview met Larry Dahlberg.
 
TIP: Stuur  Traditional Hengelsport Utrecht snel een e-mail river2sea@traditional.nl en bestel River2Sea kunstaas, want de vraag is groot. Als je bijvoorbeeld de kikker Diver Frog neemt: als onze poldersloten sterk begroeid zijn, is de snoek erg goed te vangen: perfecte omstandigheden om met de wiervrije Diver Frog te vissen waar tot nu toe nog geen enkele visser kon vissen. Ervaar het zelf, de sensatie van een snoek die uit het niets van onder de planten plotseling op je Diver Frog knalt. Wil je online bestellen kijk dan in onze webwinkel, binnenkort wordt het assortiment dat wij al in de winkel in Utrecht voeren ook daar gepubliceerd www.traditional-outlet.nl
Binnenkort wordt deze pagina uitgebreid met ons volledige assortiment River2Sea kunstaas. Dus ook met de favoriete roofblei modellen van Hennie en de ultralichte favoriet van Ton. Zodra de pagina uitgebreid is, dan zetten wij dat op Facebook en Twitter. In de winkel hebben wij al een groot River2Sea assortiment in voorraad.