Karpermolens

Karpermolens

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele 2016 situatie.

Karpermolens kunnen we eigenlijk grofweg in twee groepen indelen; de molens voor het vissen met de boilie en met de pen. Op deze pagina laten we een kleine greep uit ons assortiment zien, o.a. vrijloopmolens van Daiwa, Cormoran en Shimano 

Daiwa

Dit merk timmert hard aan de weg en maakt enorm mooie producten, waar wij zelf erg van gecharmeerd zijn. Uit eigen ervaring durven wij te zeggen dat Daiwa de beste molens levert ongeacht de prijs. Dat betekent dat je zelfs voor een relatief lage prijs een kwaliteits product kan verwachten.

Shimano

Shimano maakt waarschijnlijk de meest geliefde molens voor het karpervissen, dat is eigenlijk wel vanzelfsprekend omdat de kwaliteit gewoon goed is. 
Shimano staat al jaren aan de top als het gaat om het toepassen van de nieuwste materialen en technieken.

Penvissen

Voor het penvissen (en nog vele andere takken van hengelsport) maakt bijvoorbeeld Daiwa vanzelfsprekend perfecte molens welke stuk voor stuk de bovengenoemde eigenschappen bezitten. Eigenlijk zijn alle Daiwa molens kleine technische wondertjes en zijn ze altijd een verstandige aanschaf. 
Voor het penvissen hebben wij van Mitchell en ABU ook een aantal geweldige molentjes in de collectie.. Normaal gesproken hebben we de meeste modellen in voorraad maar als je het zeker wilt weten bel dan even, stuur een  e-mail  of kom naar de zaak aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

Shimano Baitrunners1.jpg
 
Shimano Baitrunner Logo.jpg
 

 Shimano Carp Expert.jpg

Wij leveren de Shimano karperproducten en dat betekent dat je bij ons aan het juiste adres bent om al de nieuwe en natuurlijk ook de reeds bekende modellen karperhengels, molens en toebehoren van Shimano. En dat je gratis het juiste advies van ons krijgt dat is logisch, dat doen wij al bijna dertig jaar.

Shimano Super Baitrunner.jpg 

Karper Logos.jpg
 DAM Quick.jpg