Fabrieks Karperhengels

Fabrieks Karperhengels

Niet iedere karpervisser is op zoek naar een handgemaakte Traditional hengel. (Jammer voor ons maar waar...) 

Meestal omdat men een "gelegenheids visser" is en de sport een tikje minder serieus neemt als de echte "cracks" of omdat men het geld er nog niet aan kan uitgeven. 
Voor deze vissers hebben wij altijd een aantal betaalbare en goede fabriekshengels in huis.
Toch willen wij je eerst nog eens wijzen op onze eigen Magnificent Rod Company serie, want wij zijn van mening dat de keus ook voor de economische beurs redelijk eenvoudig is.
Magnificent Rod Company karperhengels, exclusief door Ton Temming gebouwd en / of ontworpen. Deze hengels worden soberder afgewerkt dan de Traditional hengels maar steken kwalitatief met kop en schouder boven de rest uit, zeker gezien hun prijs.
Dit is economisch geprijsde topkwaliteit !
 The Force Logo op hengel a.jpg 

The Force Exclusive en X-Lite karperhengels bestaan uit een serie van drie modellen de lengte is 12ft. - 3.65. en de testcurves zijn: 2.50lbs., 2.75 lbs. en 3.00 lbs. Deze hengels zijn uitstekend afgewerkt en de blanks en de overige materialen zou je op veel duurdere hengels verwachten. Dit zijn hengels waar je jaren plezier aan kan beleven. De prijs van de Exclusive serie is 99.00 en de Exclusive serie begint bij 119.00. Bij aankoop van twee hengels of meer ontvang je 10% korting.

The Force Exclusive serie

*Carbon blank met kleine diameter *Achterdeel 32 ton carbon *Topdeel 40 ton carbon *6 Stuks SS Sic ringen incl. topoog *Startring diameter 40mm. *DPS reelhouder maat 18 *AVA rubber anti-slip op achterdeel *Gevoelig en een perfecte balans *incl. foedraal

The Force Exclusive a.jpg

The Force X-Lite serie

*Ultradunne carbon blank *Achterdeel 36 ton versterkt met carbon kruiswikkeling *Topdeel van High Modulus carbon *6 Originele Fuji Alconite ringen incl. topoog *Startring diameter 40mm. *Originele Fuji DPS reelhouder maat 18 *AVA rubber anti-slip op achterdeel *Uitstekende werp- en drilleigenschappen *incl. foedraal

The Force X-Lite a.jpg

Magnificent Rod Company karperhengels

Deze karperhengels zijn exclusief door Ton Temming gebouwd en/of ontworpen. In tegenstelling tot Ton's Traditional hengels worden de Magnificent hengels niet op bestelling gebouwd of afwijkend afgebouwd. Ze worden soberder afgewerkt dan de Traditional hengels maar steken kwalitatief met kop en schouder boven de rest uit, zeker gezien hun prijs. Dit is economisch geprijsde topkwaliteit ! Met kurken greep, cone en knop. Titan geleideringen, reelhouder en zwarte afwerking.

Magnificent Rod Company KM Carbon Carp

Momenteel is er een nieuw model voor het seizoen 2016 in ontwikkeling en die zal binnenkort worden gepresenteerd. Het onderstaande model is niet meer leverbaar.

De "KM Blackflex" heeft een lengte van 3.65 m en een testcurve van 2.75 lb. Schitterende Hi modules carbon blank met zwarte wikkelingen, Sic ringen, reelhouder, kurken achtergreep met luxe cone met rubberen stootknop.. Prijs: 199.50. Foto kan iets afwijken van het huidige model. Prijs 199.50.

Magnificent.jpg

Magnificent Carp1.jpg